- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Γεραπετρίτη εν όψει της επίσκεψης Ερντογάν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με τις αρχές της προσήλωσης στο διεθνές δίκαιο του σεβασμού της κυριαρχίας και της ακεραιότητας των κρατών θα προσέλθουμε στο Συμβούλιο Συνεργασίας με την Τουρκία που διεξάγεται μετά από 7 χρόνια» ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες.
Όπως σημείωσε ο ΥΠΕΞ, «με βάση αυτές τις αξίες θα στηριχθούμε σε μία καλή προαίρεση για να βελτιώσουμε τις σχέσεις καλής γειτονίας σε κάθε όμως περίπτωση με φρόνηση και σοβαρότητα».
«Δεν χρειάζεται η υπερβολική ρητορική και οι χωρίς λόγο επιθέσεις. Πάντα ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο οι σχέσεις καλής γειτονίας είναι κάτι στο οποίο επιμένουμε» ανέφερε από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάξουν «καλά αποτελέσματα για τον τόπο». «Μακάρι και σε αυτή την περίπτωση να έχουμε μία καλή συνέχεια» δήλωσε.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)