- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Μ. Βορίδης: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθούν οι ευθύνες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθούν οι ευθύνες και να εντοπιστούν οι συστημικές χρόνιες δυσλειτουργίες του ελληνικού σιδηροδρόμου, τονίζει με συνέντευξή του στη Realnews, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
"Ποιά ευθύνη ανέλαβε; Και με ποιο τρόπο ακριβώς", διερωτάται ο κ.Βορίδης και προσθέτει ότι "ο κύριος Σπίρτζης δεν ήταν που αρνήθηκε κάθε ευθύνη, κάθε σφάλμα, που μας είπε ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα, θυμίζοντάς μας προηγούμενες δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι που δεν μπορούσαν να βρουν κάποιο λάθος;".
Ο υπουργός Εσωτερικών μιλά ακόμη για τον χρόνο των εκλογών, την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις επερχόμενες εκλογές αλλά και για τον στόχο της αυτοδυναμίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 1/02/2026
- ΔΙΕΘΝΗ 12 νεκροί στην Ουκρανία – Ρωσικό χτύπημα σε λεωφορείο
- ΔΙΕΘΝΗ Ρεκόρ για τη Σακίρα – Η πιο εμπορική περιοδεία για τη Λατίνα σταρ
- ΔΙΕΘΝΗ Τουρκία – αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
- ΔΙΕΘΝΗ O Μπραντ Πιτ στην Ύδρα – Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ντοκουμέντο κλοπής μοτοσυκλετών – Έδρασαν ανενόχλητοι
- ΔΙΕΘΝΗ Ξεκίνησε το καρναβαλικό φεστιβάλ της Βενετίας