- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Άνοδο καταγράφουν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Άνοδο κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών με τους επενδυτές να αξιολογούν τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώνουν εταιρίες, να παρακολουθούν πιθανές κινήσεις στο μέτωπο των δασμών και να αναμένουν την ανακοίνωση σημαντικών οικονομικών στοιχείων.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε άνοδο 0,2% στις 10:12 ώρα Ελλάδας αλλά οδεύει προς τη δεύτερη συνεχή μηνιαία πτώση του, εάν διατηρηθεί η τρέχουσα τάση. Άλλοι περιφερειακοί δείκτες κινούνταν επίσης σε θετικό έδαφος, με εξαίρεση τον βρετανικό που σημείωνε πτώση 0,1%.
Ο βρετανικός δείκτης FTSE κινήθηκε πτωτικά στην αρχή της συνεδρίασης καθώς η μετοχή της BP σημείωσε πτώση 3,3% αφού ο πετρελαϊκός κολοσσός ανακοίνωσε χαμηλότερα των προβλέψεων κέρδη για το πρώτο τρίμηνο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 25/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 26/03/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξαγορά ιταλικού ομίλου Gadi από τον όμιλο Antenna
- ΔΙΕΘΝΗ Άγριος καυγάς ηθοποιού με γείτονά του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ιστορικά κειμήλια από την εποχή της επανάστασης στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραμένουν στην Κύπρο οι Ελληνικές δυνάμεις
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα μηνύματα των πολιτικών για την 25η Μαρτίου