- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Bloomberg: Η ΕΕ θα προτείνει όριο 9 μηνών ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τα ταξίδια
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα προτείνει όριο εννέα μηνών ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τις ταξιδιωτικές μετακινήσεις εντός του ευρωπαϊκού μπλοκ, καθώς και την προτεραιοποίηση των εμβολιασμένων ταξιδιωτών, σύμφωνα με το Bloomberg News.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, ο εμβολιασμός με τρίτη αναμνηστική δόση θα απαιτείται μετά την παρέλευση των εννέα μηνών από τον αρχικό πλήρη εμβολιασμό.
Η ΕΕ θα συστήσει επίσης στις χώρες μέλη να συνεχίσουν να δέχονται όλους τους ταξιδιώτες που έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση και θα προτείνει στις ευρωπαϊκές χώρες να ανοίξουν από τις 10 Ιανουαρίου σε όλους όσοι έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχει εγκρίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μετέδωσε το Bloomberg επικαλούμενο περιεχόμενο εγγράφου που έφθασε εις γνώση του.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 18/07/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Πρόβα» καύσωνα – Κοκτέιλ ζέστης και δυσφορίας
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός το Σάββατο 19/7/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Μανιτάρια «παίζουν» πιάνο
- ΔΙΕΘΝΗ Βρετανός βουλευτής μιλούσε μόνος του
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: 13χρονος ήρωας – Βούτηξε και έσωσε 11χρονο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18η Ιουλίου: Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα