- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κύπρος: Αναμένεται σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων
ΔΙΕΘΝΗ

Τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ιωάννου.
Ο κ. Ιωάννου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για την αποκλιμάκωση των μέτρων, η ισχύς των οποίων λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Στην παρουσίαση των αποφάσεων θα συμμετέχει και ο Επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορονοϊό στην Κύπρο δρ Κωνσταντίνος Τσιούτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην επαναλειτουργία των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, των κουρείων/κομμωτηρίων, καθώς και την επιστροφή των μαθητών στα δημοτικά, ενώ η αποστολή sms για τη μετακίνηση και η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας θα παραμείνει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕAlpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 3/7/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στα γυρίσματα της νέας σειράς του ALPHA "Να μ' αγαπάς"
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι εργαζόμενοι του ALPHA εκπαιδεύονται - Η Κάρπα σώζει ζωές
- ΔΙΕΘΝΗ Νεκρός σε τροχαίο διάσημος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ Ντιόγκο Ζότα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ H καθημερινή ζωή στη Σχολή Ευελπίδων- Οι αξίες των αυριανών αξιωματικών
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διπλωματικός πυρετός- Στη Λιβύη την Κυριακή ο Γ. Γεραπετρίτης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ "Ξένοι στην ίδια μας τη χώρα"- Λιγότερες γεννήσεις, αύξηση θανάτων και ροών