- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Βραζιλία: Οργή για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 40χρονου μαύρου άνδρα
ΔΙΕΘΝΗ
Το περιστατικό, που προκάλεσε διαδηλώσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις βίαια επεισόδια, συνέβη την Πέμπτη το βράδυ: ένα βίντεο που τράβηξε ένας μάρτυρας, και μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης καταγράφει τη στιγμή που ο 40χρονος Ζοάο Αλμπέρτο Σιλβέιρα Φρέιτας δέχεται απανωτές γροθιές στο πρόσωπο από έναν φρουρό ενώ ένας άλλος τον κρατά.
Σε άλλες εικόνες φαίνονται άνδρες υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να κάνουν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στον άνδρα που κειτόταν μπροστά από την είσοδο του σούπερ μάρκετ και ο οποίος πέθανε επί τόπου.
Σύμφωνα με την στρατονομία, ο 40χρονος απείλησε μια υπάλληλο του σούπερ μάρκετ η οποία κάλεσε τους φρουρούς ασφαλείας. Οι δύο φρουροί συνελήφθησαν. Ένας από αυτούς είναι στρατιωτικός αστυνομικός που εργάζεται για την ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας εκτός των ωραρίων εργασίας του.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 6/7/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ "Φόρος" σε Σαντορίνη και Μύκονο- 20 ευρώ σε επιβάτες κρουαζιερόπλοιων
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Έκρηξη σε εμπορικό κέντρο στη Γιούτα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών: Summer campus για μαθητές Λυκείου
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φωτιά στον Λυκαβηττό- Τραυματίστηκε ένοικος διαμερίσματος
- ΔΙΕΘΝΗ O Ρίτσαρντ Γκιρ στα γενέθλια του Δαλάι Λάμα
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσε ο Ίλον Μασκ