- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Η Αντζελίνα Τζολί κάνει δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην οργάνωση που προσφέρει γεύματα σε παιδιά στις ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Αντζελίνα Τζολί κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει ότι τα παιδιά στις ΗΠΑ δεν θα πληγούν από την πανδημία του κορονοϊού.
Με τα σχολεία να έχουν κλείσει σε όλη την αμερικανική επικράτεια οι μαθητές ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που βασίζονται σε σχολικά γεύματα κινδυνεύουν να μην τρέφονται.
Για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης δώρισε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην οργάνωση No Kid Hungry οργάνωση που διανέμει βοήθεια σε κοινότητες για να παράσχουν γεύματα σε παιδιά που σιτίζονται στα σχολεία, σύμφωνα με το People.
«Από αυτήν την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι εκτός σχολείου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού» ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί σε δήλωσή της.
«Πολλά παιδιά εξαρτώνται από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική, που εξαρτώνται από τη στήριξη σίτισης. Η οργάνωση Kid Hungry καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά» σημείωσε.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η οργάνωση No Kid Hungry έχει ήδη διανείμει βοήθεια δύο εκατομμυρίων δολαρίων σε 78 διαφορετικές οργανώσεις σε 30 πολιτείες στις ΗΠΑ.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 10/7/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Παρασκευή 11/7/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Το κρέας κερδίζει στο «τραπέζι» τα έντομα
- ΔΙΕΘΝΗ Νέα γκάφα του Τραμπ – Τα αγγλικά του πρόεδρου της Λιβερίας
- ΔΙΕΘΝΗ Τα παιδιά που άρπαξαν αντάρτες – Βρέθηκε στα 48 του
- ΔΙΕΘΝΗ Τουρκία- Νέα σύλληψη δημάρχου – Αντιπολίτευση κατά Ερντογάν
- ΔΙΕΘΝΗ Επόμενη μέρα στην Ουκρανία – Διεθνής διάσκεψη στην Ιταλία