- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή ενός μικρού αεροπλάνου σε συνοικία της πόλης Ποπαγιάν
ΔΙΕΘΝΗ
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σε συντριβή ενός μικρού αεροσκάφους την Κυριακή σε μια συνοικία της κολομβιανής πόλης Ποπαγιάν (νοτιοανατολικά), δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
«Εννέα άνθρωποι επέβαιναν στο αεροπλάνο, επτά σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά», δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Ποπαγιάν, Χουάν Κάρλος Γκανιάν στο Γαλλικό Πρακτορείο. Ο τρίτος τραυματίας είναι «ένα παιδί από τη συνοικία» όπου το αεροσκάφος συνετρίβη, πρόσθεσε.
Οι αρχές, οι οποίες προσπαθούν να περιορίσουν τη διαρροή καυσίμων του αεροσκάφους, αναζητούν άλλα πιθανά θύματα στο σημείο της συντριβής.
Το αεροσκάφος, το οποίο ανήκει στην ιδιωτική εταιρεία Transpacífico, συνετρίβη στη δημοφιλή συνοικία Χουνίν στις 14:11 τοπική ώρα (22:11 ώρα Ελλάδας), «λίγα λεπτά μετά την» απογείωση του από το αεροδρόμιο Guillermo León Valencia της πόλης Ποπαγιάν, ανέφερε η Πολιτική Αεροπορία σε ανακοίνωσή της.
«Σε αυτό το στάδιο, δεν γνωρίζουμε τα αίτια του δυστυχήματος, οι ερευνητές βρίσκονται στο σημείο για να διευκρινίσουν τα αίτια», πρόσθεσε η Πολιτική Αεροπορία.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ιταλία: Δυο νεκροί από έκρηξη σε αγροικία κοντά στη Ρώμη- Σύμφωνα με τις έρευνες, τα θύματα ειναι αναρχικοί που έφτιαχναν εκρηκτικό μηχανισμό
ΔΙΕΘΝΗ
Βρετανία: Η κυβέρνηση ενέκρινε τη χρήση βάσεών της από τις ΗΠΑ για να πλήξουν πυραυλικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 20/3/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok Alpha- ΗΠΑ: Σπίτι προκάλεσε μποτιλιάρισμα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανασφάλιστοι στους δρόμους – Χιλιάδες «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέα Αριστερά – Σενάρια παραίτησης Χαρίτση από την προεδρία
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ά Κατοικία – Προστασία υπο προϋποθέσεις
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αποκαλυπτικά τα λύματα της Αττικής – Κάνουν θραύση κοκαΐνη και κεταμίνη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Στον ανακριτή οι μεσάζοντες