- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Στον Πολ Τόμας Άντερσον το κορυφαίο βραβείο του Σωματείου Σκηνοθετών Αμερικής (DGA)
ΔΙΕΘΝΗ
Ο σκηνοθέτης της ταινίας «One Battle After Another» Πολ Τόμας Άντερσον κέρδισε το κορυφαίο έπαθλο στην 78η τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Σκηνοθετών Αμερικής (DGA Awards).
Στην εκδήλωση, στην οποία τιμώνται τα σημαντικότερα σκηνοθετικά επιτεύγματα της χρονιάς στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, παρουσιαστής ήταν ο υποψήφιος για Όσκαρ και Έμμυ κωμικός Κουμάιλ Ναντζιάνι.
Η 78η τελετή απονομής των βραβείων του DGA πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς.
Το βραβείο του DGA για Εξαϊρετο Σκηνοθετικό Επίτευγμα σε Κινηματογραφική ταινία Μεγάλου Μήκους αποτελεί εδώ και καιρό προάγγελο για το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας.
Ο Πολ Τόμας Άντερσον παραλαμβάνοντας το βραβείο, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του αποτίοντας φόρο τιμής στον αείμνηστο συνεργάτη του, βοηθό σκηνοθέτη Άνταμ Σόμνερ, ο οποίος πέθανε το 2024.
Το βραβείο της Κορυφαίας Δραματικής Σειράς κέρδισε η Αμάντα Μαρσάλις για το επεισόδιο «6:00 PM» της σειράς «The Pitt».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΦΩΤΟ: AP – Chris Pizzello
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 25/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 26/03/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξαγορά ιταλικού ομίλου Gadi από τον όμιλο Antenna
- ΔΙΕΘΝΗ Άγριος καυγάς ηθοποιού με γείτονά του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ιστορικά κειμήλια από την εποχή της επανάστασης στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραμένουν στην Κύπρο οι Ελληνικές δυνάμεις
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα μηνύματα των πολιτικών για την 25η Μαρτίου