- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Νορβηγία: Η πριγκίπισσα διάδοχος Μέτε-Μάριτ ζητά ξανά συγγνώμη για τις σχέσεις της με τον Τζ. Έπστιν
ΔΙΕΘΝΗ
«Ζητώ επίσης συγγνώμη για την κατάσταση στην οποία έχω θέσει τη βασιλική οικογένεια, ειδικά τον βασιλιά και τη βασίλισσα», δήλωσε η Μέτε-Μάριτ σε ανακοίνωση που δημοσίευσε το παλάτι.
Νέα αρχεία που σχετίζονται με τον Έπστιν και δημοσιεύθηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή περιελάμβαναν εκτεταμένη αλληλογραφία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ της Μέτε-Μάριτ και του Έπστιν, αφότου κρίθηκε ένοχος για σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών το 2008.
Το Σάββατο, η πριγκίπισσα διάδοχος είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη για τις επαφές της με τον Έπστιν τα χρόνια μετά το 2008, δηλαδή αφού αυτός ο τελευταίος είχε κριθεί ένοχος για σεξουαλικά εγκλήματα.
Η Μέτε-Μάριτ είχε ζητήσει το Σάββατο συγγνώμη για τις σχέσεις της με τον Έπστιν, λέγοντας ότι επέδειξε κακή κρίση.
Η Νορβηγία ετοιμάζεται να ξεκινήσει έρευνα για τυχόν σχέσεις του πρώην υπουργού της των Εξωτερικών με τον Τζέφρι Επστιν, την ώρα που πολλές ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται αντιμέτωπες με τις συνέπειες του σκανδάλου που έχει φέρει στην επιφάνεια επαφές του σεξουαλικού εγκληματία με πολιτικούς, μέλη βασιλικών οίκων και στελέχη της άκρας δεξιάς.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΦΩΤΟ: AP –
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 2/4/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΔΙΕΘΝΗ Μεγάλη Πέμπτη για τους Καθολικούς- Η Τελετή του Νιπτήρος
- ΔΙΕΘΝΗ Ιστορική αποστολή της NASA- Σε τροχιά ο "Artemis II"
- ΔΙΕΘΝΗ Απατεώνες στο Έβερεστ- Δηλητηρίαζαν ορειβάτες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βέροια: Δεν τα κατάφερε ο 7χρονος μετά από πτώση από μεγάλο ύψος
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στη Σ. Αραβία ο Νίκος Δένδιας- Επισκέφτηκε την ελληνική ομάδα Patriot