- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Μπριζίτ Μακρόν: Καταδικάστηκαν 10 άτομα που διέδιδαν ότι γεννήθηκε άνδρας
ΔΙΕΘΝΗ
Δικαστήριο του Παρισιού έκρινε δέκα κατηγορούμενους ένοχους για κυβερνοπαρενόχληση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν στην δίκη για την διασπορά φημών σύμφωνα με τις οποίες είναι διεμφυλική που γεννήθηκε άνδρας.
Οι κατηγορούμενοι, οκτώ άνδρες και οι δύο γυναίκες, ηλικίας από 41 έως 60 ετών, δικάσθηκαν κατηγορούμενοι για διατύπωση κακόβουλων σχολίων σχετικά με το φύλο και την σεξουαλικότητα της Μπριζίτ Μακρόν, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η περιγραφή της σχέσης της με τον Εμανουέλ Μακρόν δεδομένης της διαφοράς ηλικίας ως «παιδοφιλίας».
Οι δέκα κατηγορούμενοι για την παρενόχληση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν στο Ιντερνετ καταδικάσθηκαν σε ποινές φυλάκισης έως 6 μηνών, οι περισσότεροι με αναστολή.
Οκτώ κατηγορούμενοι καταδικάσθηκαν σε ποινές φυλάκισης 4 έως 8 μηνών με αναστολή εξαιτίας της «πρόθεσής τους να βλάψουν την ενάγουσα» «με κακόβουλους, υποτιμητικούς και υβριστικούς» χαρακτηρισμούς σχετικά με υποτιθέμενη «παιδοφιλία», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου.
Ποινή φυλάκισης των 6 μηνών χωρίς αναστολή επιβλήθηκε σε έναν κατηγορούμενο εξαιτίας της απουσίας του από το δικαστήριο.
Ludovic Marin, Pool photo via AP
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 25/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 26/03/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξαγορά ιταλικού ομίλου Gadi από τον όμιλο Antenna
- ΔΙΕΘΝΗ Άγριος καυγάς ηθοποιού με γείτονά του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ιστορικά κειμήλια από την εποχή της επανάστασης στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραμένουν στην Κύπρο οι Ελληνικές δυνάμεις
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα μηνύματα των πολιτικών για την 25η Μαρτίου