- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ελβετία: Η αστυνομία ταυτοποίησε άλλα 16 πτώματα μετά την πυρκαγιά σε μπαρ στο Κραν Μοντανά
ΔΙΕΘΝΗ
Η ελβετική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι ταυτοποίησε άλλους 16 από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πυρκαγιά σε μπαρ, που προκάλεσε το θάνατο 40 ανθρώπων σε μια από τις χειρότερες καταστροφές στην πρόσφατη ελβετική ιστορία.
Σ' αυτούς που έχουν πλέον ταυτοποιηθεί περιλαμβάνονται 10 Ελβετοί (τέσσερις γυναίκες και έξι άνδρες) ηλικίας 14 ως 31 ετών, δύο 16χρονοι Ιταλοί, ένας 16χρονος με διπλή υπηκοότητα Ιταλίας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ένας 18χρονος Ρουμάνος, ένας 39χρονος Γάλλος και ένας 18χρονος Τούρκος, ανακοίνωσε η αστυνομία του καντονιού Βαλέ. Δεν έκανε γνωστά ονόματα.
Η αστυνομία έχει πλέον ταυτοποιήσει 24 από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που σημειώθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Κραν-Μοντανά, στη νότια Ελβετία. Οι οκτώ που είχαν ταυτοποιηθεί προηγουμένως ήταν Ελβετοί.
AP Photo/Antonio Calanni
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Mεσημεριανό Δελτίο 04/01/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Κυριακή 04/06/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Εντυπωσιακή εμφάνιση Λόπεζ στο Λας Βέγκας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στην ΑΑΔΕ ο ΟΠΕΚΕΠΕ – Σκληρή κριτική και καταγγελίες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νεκρός 82χρονος από φωτιά στο σπίτι του στη Ραφήνα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Λασποβροχές και σκόνη τα Θεοφάνια