- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
M. Πλατινί: «Στερήθηκα της δουλειάς και του πάθους μου για 10 χρόνια»
ΔΙΕΘΝΗ
Kαλεσμένος στο "Festival dello Sport" στο Τρέντο, ο Μισέλ Πλατινί, συζήτησε το τέλος της μακράς νομικής ιστορίας με τη FIFA, η οποία τον κράτησε μακριά από το ποδόσφαιρο.
«Πριν από δέκα ημέρες έλαβα μια επιστολή από τα ελβετικά δικαστήρια, που με ενημέρωνε, ότι όλα τελείωσαν, αλλά αυτή η ιστορία κράτησε δέκα χρόνια. Δέκα χρόνια για να με εμποδίσουν να γίνω πρόεδρος της FIFA» είπε ο πρώην πρόεδρος της UEFA, πρώην αρχηγός και σούπερ σταρ της εθνικής Γαλλίας, αλλά και της Γιουβέντους.
Και πρόσθεσε, ότι: «Δεν είναι ένα ενδιαφέρον θέμα, μπορούμε να μιλήσουμε για πολλά άλλα ευχάριστα πράγματα, αλλά, όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να σε καταστρέψουν και βρίσκεις μια ομάδα ανθρώπων στη FIFA, Ελβετούς εισαγγελείς, μέσα ενημέρωσης και εφημερίδες που μιλάνε πολύ γι' αυτό, γίνεται δύσκολο να ζεις έτσι. Ξέρεις ότι στο τέλος θα κερδίσεις, αλλά περνάς δέκα χρόνια στερημένος από τη δουλειά και το πάθος σου. Το δέχτηκα έτσι, η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά πάντα βρίσκεις έναν τρόπο να αλλάξεις τα πράγματα, να αμυνθείς και ίσως μια μέρα να αντεπιτεθείς. Κατά κάποιο τρόπο, η FIFA με πλήρωσε, μετά με έβαλε σε αναστολή επειδή με είχε πληρώσει. Είναι κάτι που δεν καταλάβαινα, αλλά έτσι είναι».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΦΩΤΟ: AP – Sang Tan
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 25/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 26/03/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξαγορά ιταλικού ομίλου Gadi από τον όμιλο Antenna
- ΔΙΕΘΝΗ Άγριος καυγάς ηθοποιού με γείτονά του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ιστορικά κειμήλια από την εποχή της επανάστασης στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραμένουν στην Κύπρο οι Ελληνικές δυνάμεις
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα μηνύματα των πολιτικών για την 25η Μαρτίου