- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
«Το παράκανα» αναφέρει μετανιωμένος ο Μασκ για κάποιες από τις αναρτήσεις του για τον Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ, σε μήνυμά του στην πλατφόρμα του Χ, γράφει σήμερα ότι μετανιώνει για κάποιες από τις αναρτήσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιες αναφέρεται.
"Μετανιώνω για κάποιες από τις αναρτήσεις μου για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα. Το παράκανα", έγραψε ο Μασκ. Την περασμένη εβδομάδα οι Τραμπ και Μασκ ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν προσβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla και της SpaceX να χαρακτηρίζει "αηδιαστικό βδέλυγμα" το φορολογικό νομοσχέδιο του Τραμπ.
Έκτοτε, ο Μασκ έκανε μια πρώτη κίνηση αναδίπλωσης στα τέλη της περασμένης εβδομάδας διαγράφοντας ανάρτηση στο X, στην οποία τον κατηγόρησε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση Τζέφρι Έπσταϊν.
Άλλες αναρτήσεις που έγραψε ή κοινοποίησε ο δισεκατομμυριούχος, συμπεριλαμβανομένης μιας που ζητούσε την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ, διαγράφηκαν επίσης.
Η ανάρτηση του Μασκ γίνεται μερικές μόνο μέρες αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι έληξε η σχέση του με τον δισεκατομμυριούχο.
AP__Patrick_Pleul
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)