- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Γάζα: Η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε τον θάνατο 16 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά
ΔΙΕΘΝΗ
Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε νυχτερινούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στο κυβερνείο της Χαν Γιούνες (νότια Λωρίδα της Γάζας), δήλωσε ο Μαχμούντ Μπασάλ, εκπρόσωπος αυτής της υπηρεσίας διασώσεων. Δύο από αυτούς βρίσκονταν σε ένα αντίσκηνο στην Αμπασάν και άλλοι τέσσερις, μεταξύ των οποίων δύο αγόρια πέντε και δύο ετών, σε ένα διαμέρισμα στο αλ-Μαουάσι.
Η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε στη συνέχεια τον θάνατο άλλων δέκα ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε πλήγμα σε ένα αντίσκηνο στο αλ Μαουάσι, ανακοινώνοντας πως ένα παιδί και επτά γυναίκες σκοτώθηκαν.
Ο ισραηλινός στρατός με τον οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο για το θέμα αυτών των βομβαρδισμών δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει προς το παρόν. Εκπρόσωπος εξήγησε πως συγκεντρώνονται πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα.
Ωστόσο, σύμφωνα με στρατιωτική ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα το πρωί, ο στρατός "έπληξε πάνω από 100 τρομοκρατικούς στόχους σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας" τις δύο τελευταίες ημέρες.
Στην ανακοίνωση προστίθεται πως στρατιώτες που επιχειρούσαν στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα ανακάλυψαν "κρυψώνες όπλων" και σκότωσαν "πολλούς τρομοκράτες".
ΦΩΤΟ: AP - Abdel Kareem Hana
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 25/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 26/03/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξαγορά ιταλικού ομίλου Gadi από τον όμιλο Antenna
- ΔΙΕΘΝΗ Άγριος καυγάς ηθοποιού με γείτονά του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ιστορικά κειμήλια από την εποχή της επανάστασης στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραμένουν στην Κύπρο οι Ελληνικές δυνάμεις
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα μηνύματα των πολιτικών για την 25η Μαρτίου