- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ισραήλ: Η Κνεσέτ υποστηρίζει την διακήρυξη Νετανιάχου που αποκλείει την «μονομερή» δημιουργία παλαιστινιακού κράτους
ΔΙΕΘΝΗ

Το ισραηλινό κοινοβούλιο υποστήριξε με μεγάλη πλειοψηφία την διακήρυξη του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου με την οποία εκφράζεται η αντίθεση της ισραηλινής ηγεσίας στην «μονομερή» δημιουργία παλαιστινιακού κράτους, καθώς ενισχύονται οι διεθνείς προτροπές για την αναβίωση της ειρηνευτικής διαδικασίας για το μεσανατολικό επί του άξονα της «λύσης των δύο κρατών».
Το κόμμα Λικούντ του Νετανιάχου, ανακοίνωσε ότι 99 από τους 120 βουλευτές της Κνεσέτ υποστήριξαν κατά την ψηφοφορία το κείμενο της διακήρυξης που υιοθετήθηκε από το υπουργικό συμβούλιο αυτήν την εβδομάδα.
Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται επίσης ότι οποιαδήποτε μόνιμη συμφωνία με τους Παλαιστίνιους πρέπει να επιτευχθεί μέσω απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ των πλευρών και όχι μέσω διεθνών προσταγών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 1/7/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΔΙΕΘΝΗ Θύελλα στην Τουρκία για σκίτσο του Μωάμεθ που δημοσίευσε σατυρικό περιοδικό- Οργή και συλλήψεις
- ΔΙΕΘΝΗ Έρχεται η υπερ-νοημοσύνη- Επενδύονται δισεκατομμύρια
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Eπιθεώρηση του Στόλου από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τασούλα- Οι φρουροί του Αιγαίου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πίεση στη Λιβύη- Ανήσυχη και η Κομισιόν
- ΔΙΕΘΝΗ Αμερικανικοί δασμοί- Παζάρι της ΕΕ με Ντ. Τραμπ