- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
ΗΠΑ: Η πρωθυπουργός της Δανίας δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να αναλάβει την ηγεσία του ΝΑΤΟ
ΔΙΕΘΝΗ

«Το έχω πει και παλαιότερα, ότι δεν είμαι υποψήφια για καμία άλλη θέση πέραν αυτής που κατέχω ήδη και αυτό δεν άλλαξε μετά τη συνάντησή μου με τον Αμερικανό πρόεδρο», είπε η Φρεντέρικσεν μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση αυτή εντός του έτους. Το όνομα της Φρεντέρικσεν, ως πιθανής διαδόχου του, ακούστηκε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, έπειτα από ένα σχετικό δημοσίευμα της νορβηγικής εφημερίδας VG.
Η Φρεντέρικσεν είπε στους δημοσιογράφους ότι συναντήθηκε με τον Μπερνς στην Ουάσινγκτον αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Οι συνομιλίες της με τον Μπάιντεν ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσουν 45 λεπτά αλλά τελικά κράτησαν περίπου δύο ώρες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 2/7/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Υποτροφίες σε 130 νέους από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ "Πρωταγωνιστές" στους βράχους της Καλύμνου- Απόψε τα μεσάνυχτα στον ALPHA
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων- "Όπλο" και η τεχνητή νοημοσύνη
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέα συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ- Παραμένουν νότια της Κρήτης οι φρεγάτες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα