- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα από την κακοκαιρία «Μπάλλος» τις επόμενες 24 ώρες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, κατά το υπόλοιπο της Πέμπτης και έως το πρωί της Παρασκευής αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της χώρας, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως σε νησιωτικές περιοχές του Ιονίου και του Αιγαίου, καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως της Χαλκιδικής.
Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στην Εύβοια έως το πρωί της Παρασκευής, ενώ από σήμερα το απόγευμα έως αύριο το πρωί κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.
Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων έως 6-7 μποφόρ, ενώ στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Νότιο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 4 έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 17/09/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 18/09/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA – Φανάρι που κρατάει …7,5 λεπτά
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία μη κρατικών Πανεπιστημίων - Ο ALPHA στις εγκαταστάσεις του KEELE
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μαίνονται οι αντιδράσεις για Λοβέρδο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγωδία στα Τέμπη- Συνεχίζεται η απεργία πείνας στο Σύνταγμα
- ΔΙΕΘΝΗ Αντιμεταναστευτικό ρεύμα