- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κινητοποίηση παραγωγών ενάντια στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θέλουμε να μείνει η λαϊκή αγορά όπως είναι τόσα χρόνια που λειτουργεί, με την επαφή που έχει ο κάθε πωλητής με τον πελάτη και να συνεχίσουμε να πουλάμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας προτέρημα», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρος Παυλίδης.
Το νομοσχέδιο «ανοίγει το παράθυρο για την είσοδο στις λαϊκές αγορές των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων, οι οποίες θα μπορούν να αποκτούν άδειες μέσα από πλειστηριασμούς που θα γίνονται οδηγώντας έτσι στον αφανισμό των μικρών παραγωγών που έχουν λίγα στρέμματα», επισήμανε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Γιώργος Λαβιδάς.
Το «παρών» στη σημερινή κινητοποίηση έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 25/7/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πανελλαδικός καύσωνας για 5η μέρα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙΚ TOK ALPHA Ο γάτος στα Χανιά που έγινε viral
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ «Σαφάρι» ελέγχων για ρευματοκλοπές
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ- Σφοδρή σύγκρουση
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ιερά Μονή Σινά - «Αποκτά νομική προσωπικότητα στην Ελλάδα»
- ΔΙΕΘΝΗ Στα πρόθυρα πολέμου Ταϊλάνδη - Καμπότζη