- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κατασκευή αποτρεπτικών εμποδίων στον Έβρο από τις Ένοπλες Δυνάμεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις προχωρούν στην κατασκευή και την τοποθέτηση τεχνιτών εμποδίων και θέσεων μάχης, στην επισκευή παρατηρητηρίων, αλλά και στην τοποθέτηση φωτισμού κατά μήκος των ελληνικών συνόρων στον Έβρο. Οι εργασίες πραγματοποιούνται παράλληλα με την κατασκευή του φράχτη μήκους 26 χιλιομέτρων.
Στις εργασίες, που πραγματοποιούνται με τις οδηγίες και κατευθύνσεις του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), συμμετέχουν μονάδες μηχανικού και διμοιρίες κατασκευών των σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων της περιοχής του Έβρου.
Στόχος των εργασιών είναι να διευκολυνθεί το έργο του προσωπικού της ελληνικής αστυνομίας και της Frontex στη διεξαγωγή περιπολιών, στην παρατήρηση αλλά και στην ασφαλή αποτροπή εισόδου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 3/7/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στα γυρίσματα της νέας σειράς του ALPHA "Να μ' αγαπάς"
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι εργαζόμενοι του ALPHA εκπαιδεύονται - Η Κάρπα σώζει ζωές
- ΔΙΕΘΝΗ Νεκρός σε τροχαίο διάσημος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ Ντιόγκο Ζότα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ H καθημερινή ζωή στη Σχολή Ευελπίδων- Οι αξίες των αυριανών αξιωματικών
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διπλωματικός πυρετός- Στη Λιβύη την Κυριακή ο Γ. Γεραπετρίτης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ "Ξένοι στην ίδια μας τη χώρα"- Λιγότερες γεννήσεις, αύξηση θανάτων και ροών