- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θεσσαλονίκη : Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και έκλεβαν ηλικιωμένους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοσμήματα, χρυσαφικά και τιμαλφή, εκτιμώμενης αξίας 170.000 ευρώ, αλλά και μετρητά ύψους 6.000 ευρώ, περιλαμβάνει η "λεία" συμμορίας, τα μέλη της οποίας, προσποιούμενα υπαλλήλους της ΔΕΗ, έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη και έκλεβαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν.
Η δράση της εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ως μέλη της φέρονται έξι Έλληνες, 22 -34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάζεται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Όπως προέκυψε, τα παραπάνω άτομα εμπλέκονται σε έντεκα κλοπές και μία ληστεία, που διαπράχθηκαν -με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία- το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουλίου του 2018.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 16/10/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Παρασκευή 17/10/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Σκωτία: Επιχείρηση με γερανό για μεταφορά ασθενούς
- ΔΙΕΘΝΗ Νέο σόου μόδας – «Άγγελοι» στην πασαρέλα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής –«Σούζυ και ψεύδεσαι και τρως…»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στην αυτοψία απόψε τα μεσάνυχτα – Ένα 24ωρο στην αγροτική φυλακή Αγιάς Χανίων
- ΔΙΕΘΝΗ Κλιμακώνει τον εμπορικό πόλεμο ο Τραμπ – Από τη Γάζα στο Πεκίνο