- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θετική εισήγηση στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για την καθαρίστρια από το Βόλο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ειδικότερα, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να αναιρεθεί η απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε 10ετη κάθειρξη η 53χρονη καθαρίστρια από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας.
Η κυρία Σμυρλή τόνισε ότι δεν υπήρξε περιουσιακή βλάβη του ελληνικού Δημοσίου, καθώς η 53χρονη έλαβε τους μισθούς που προβλέπονταν από τον προϋπολογισμό του κράτους για την οργανική θέση που κατείχε.
Όπως επεσήμανε, η παραπλανητική συμπεριφορά εκδηλώθηκε άπαξ και όχι εξακολουθητικά, άρα το αδίκημα που αφορά σε απάτη κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου πρέπει να παραγραφεί.
Να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Τσιαντάκη ήταν παρούσα κατά τη συζήτηση της υπόθεσής της στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, μαζί με την κόρη της, το σύζυγό της και τη μητέρα της. Παρούσα ήταν και η ευρωβουλευτής, Κωνσταντίνα Κουνεβα.
Η Δήμητρα Τσιαντάκη δήλωσε:
«Μακάρι να πάνε όλα καλά, περιμένω την απόφαση του Αρείου Πάγου, να δω εάν θα τελειώσει η περιπέτεια μου και τι θα κάνω με τη ζωή μου. Μέχρι τότε θα με τρώει το άγχος. Από τον Άρειο Πάγο εξαρτάται η ελευθερία και η ζωή μου», ενώ η κόρη της έκανε λόγο «για μια δύσκολη περίοδο που συνεχίζεται» και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «θα τελειώσει ο Γολγοθάς» για τη μητέρα της.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 19/01/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βγήκαν όπλα στο Άργος – Συνέλαβαν 4 Ρομά
- ΔΙΕΘΝΗ Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας – Παγοδρόμιο η Τουρκία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για 36 ώρες – Χιόνια, βροχές και ριπές έως 10 μποφόρ
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Λευκό τοπίο – Περιοχές υπό το μηδέν
- ΔΙΕΘΝΗ Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία – Ρήγμα στις ράγες – 41 νεκροί
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τρίτη 20 /01/2026