- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μετανάστη από ανατροπή οχήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον τραυματισμό ενός εκ των συνολικά έντεκα μεταναστών που επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μέσω του Έβρου κατέληξε η προσπάθεια του οδηγού διακινητή, που τους μετέφερε στοιβαγμένους σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο .
Το ατύχημα συνέβη, όταν ο οδηγός διακινητής -ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης- δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί πλησίον του οδοστρώματος στην περιοχή του Σουφλίου.
Ο τραυματίας μετανάστης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ενώ ο οδηγός -ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει πεζός- συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αξιωματούχων της Frontex σε δασική περιοχή και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 12/7/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Κυριακή 13/7/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Νέοι τραυματισμοί στην Παμπλόνα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καστοριά: «Περικυκλωμένοι» από αρκούδες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καταγγελίες κτηνοτρόφων τις Χίου για ΟΠΕΚΕΠΕ – «Δηλωμένα από άλλους εκτός νησιού τα βοσκοτόπια μας»
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Όσοι έρχονται παράνομα θα κρατούνται»
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική σύγκρουση για τους κρατούμενους χωρίς άσυλο