- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο 18χρονος από την ανακρίτρια Πειραιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί, έλαβε από την ανακρίτρια Πειραιά ο 18χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού στη διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη,του Ρέντη.
Ο συνήγορός του Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι ο πελάτης του έχει δώσει ήδη μία κατάθεση και έχει ισχυριστεί ότι πρόθεσή του ήταν να πετάξει τη φωτοβολίδα ψηλά και δεν είχε χρησιμοποιήσει άλλη φορά τέτοιου είδους βεγγαλικό.
Υποστήριξε εξάλλου ότι τη ναυτική φωτοβολίδα, του την είχε δώσει κάποιος από τους οργανωμένους οπαδούς με καλυμμένα χαρακτηριστικά, προκειμένου όταν βγουν από το γήπεδο να πραγματοποιήσουν επίθεση εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
Τόνισε επίσης ότι την ώρα που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό εναντίον του αστυνομικού είχε εκτοξευθεί και δεύτερη φωτοβολίδα χωρίς ωστόσο ο ίδιος να μπορεί να γνωρίζει αν η δική του φωτοβολίδα είναι αυτή που τραυμάτισε το 30χρονο αστυνομικό.
Ο κ.Λύτρας είπε ότι τον 18χρονο και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι η υγεία του αστυνομικού.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @Alphine’s στο twitter (X)ΣΧΕΤΙΚΑ
Συνελήφθη 62χρονος που οδηγούσε ανάποδα φορτηγό με επικαθήμενο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 46χρονος που χτύπησε 42χρονο για να αποσύρει την σε βάρος του μήνυση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 6/12/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Κυριακή 7/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ALPHA Μυθοπλασία: Στην κορυφή των αναζητήσεων της Google για το 2025
- ΔΙΕΘΝΗ Ψυχρή Σελήνη: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελευταία υπερπανσέληνο του έτους
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Οι Αρχές στο Μιλάνο απαγορεύουν τις κλειδοθήκες
- ΔΙΕΘΝΗ Κίνα: Αρδευτικό έργο 2.200 ετών