- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ο καιρός την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου
ΚΑΙΡΟΣ
Προβλέπονται νεφώσεις και τοπικές βροχές , ασθενείς και μικρής διάρκειας στο Ιόνιο τα ηπειρωτικά, το βορειοδυτικό Αιγαίο και την Κρήτη.Τα φαινόμενα στις βορειότερες περιοχές θα έχουν μεγαλύτερη ένταση. H θερμοκρασία θα φθάσει το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς και στα νησιά τους 24 με 25 βαθμούς κελσίου.Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.Το Σάββατο αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας, βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ και ασθενείς βροχές κυρίως στη Θεσσαλία,την Εύβοια και την Κρήτη.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκεύη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές και βαθμιαία βελτίωση.Το θερμόμετρο από 14 έως 20 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά .Η θερμοκρασία από 9 έως 27 βαθμούς.
Στην Πάτρα λίγες νεφώσεις.
Στην Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα για σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας . Ο υδράργυρος από 8 έως 27 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λόγες νεφώσεις και τοπικές βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 16 έως 23 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αίθριος ουρανός. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα νεφώσεις και λίγες βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ο υδράργυρος από 12 έως 23 βαθμούς.
Στην Αττική αραιές νεφώσεις.Άνεμοι βορειοανατολικοί έως 7 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 6/8/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 7/8/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Πράσινο φως για την κατασκευή γέφυραw που θα συνδέει Σικελία – Καλαβρία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγριογούρουνα καταστρέφουν καλλιέργειες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συλλήψεις δύο γυναικών για πέντε εμπρησμούς
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών αύριο λόγω θυελλωδών ανέμων
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παράκληση ιερέα στον Μόρνο για την ανομβρία