- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ο καιρός το Σάββατο 18/10/2025
ΚΑΙΡΟΣ
Σε μονοψήφιες τιμές έφτασαν σήμερα το πρωί τα θερμόμετρα σε ορεινές περιοχές της χώρας.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού περιορίζονται προσωρινά οι βροχές μέχρι να έρθει νεό βαρομετρικό χαμηλό αππο τον κόλπο της Σύρτης.
Πιο αναλυτικά αύριο Σάββατο στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς και άνεμοι μέχρι 4 μποφόρ .
Επίσης λόγη συννεφιά προβλέπεται στο Θεσσαλικό κάμπο.
Παράλληλα λίγες βροχές περιμένουμε, στο Ιόνιο, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, και το ανατολικό αιγαίο. Ο υδράργυρος έως 24 βαθμούς και νότιοι άνεμοι μέχρι 4 μποφόρ.
Ομοίως λίγες βροχές αναμένονται στα Δωδεκάνησα και νεφώσεις στις κυκλάδες. Οι άνεμοι θα αγγίξουν τα 5 μποφόρ και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 25 βαθμούς.
Στο Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τα Χανιά και τα νότια της Κρήτης προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς.
Στην Αττική περιμένουμε λίγες βροχές το πρωί. Ασθενείς οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.
Και στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Σχεδόν άπνοια στο θερμαϊκό ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.
Την Κυριακή προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές.
Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς στα ηπειρωτικά.
Παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ στα πελάγη.
Τέλος για τη συνέχεια περιμένουμε λίγες βροχές και θα ανέβει και η θερμοκρασία.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 17/10/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός το Σάββατο 18/10/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο ski resort του κόσμου
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνίδα γιατρός παγκόσμια πρωταθλήτρια
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τεχνητή νοημοσύνη- ΑΙ σεμινάρια στον Alpha
- ΔΙΕΘΝΗ Βόμβα σε ρεπόρτερ της RAI
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική σύγκρουση για τους θεσμούς