- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ο καιρός το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022
ΚΑΙΡΟΣ
Προβλέπονται πρωινές ομίχλες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και λίγες νεφώσεις στη βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα φτάσει στα κεντρικά και νότια τους 25 με 26 βαθμούς ,στα βόρεια τους 23 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο
Στη Θράκη και στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 4 έως 23 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αραιή συννεφιά . Το θερμόμετρο από 9 έως 20 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αίθριος. Η θερμοκρασία από 7 έως 24 βαθμούς .
Στην Πάτρα λιακάδα.
Στην Πελοπόννησο γενικά αίθριος. Ο υδράργυρος από 6 έως 26.
Στα Κύθηρα αίθριος και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 20 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αίθριος. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική Στερεά Ελλάδα γενικά αίθριος. Ο υδράργυρος από 7 έως 23 βαθμούς.
Στην Αττική αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 23 βαθμούς.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 6/8/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 7/8/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Πράσινο φως για την κατασκευή γέφυραw που θα συνδέει Σικελία – Καλαβρία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγριογούρουνα καταστρέφουν καλλιέργειες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συλλήψεις δύο γυναικών για πέντε εμπρησμούς
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών αύριο λόγω θυελλωδών ανέμων
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παράκληση ιερέα στον Μόρνο για την ανομβρία