- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Σε διαθεσιμότητα επ' αόριστον ο διαιτητής Ούρος Νίκολιτς από τη Euroleague και τη σερβική Ομοσπονδία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τη σύλληψη του διαιτητή της Euroleague Ούρος Νίκολιτς με την κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τόσο η σερβική Ομοσπονδία μπάσκετ όσο και η Euroleague προέβησαν σε ανακοινώσεις με τις οποίες ενημέρωσαν πως ο διαιτητής τίθεται σε διαθεσιμότητα από τις διοργανώσεις τους επ' αόριστον.
«Στο διαμέρισμα του διαιτητή καλαθοσφαίρισης Ούρος Νίκολιτς βρέθηκαν περισσότερα από 250 χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού, ακριβά ρολόγια χειρός κ.ά. Υπάρχουν υποψίες ότι αυτός είχε την οικονομική υποστήριξη της δράσης αυτής της εγκληματικής οργάνωσης» δήλωσε νωρίτερα σήμερα (23/10) ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο Νίκολιτς ήταν ο «ταμίας» της εγκληματικής οργάνωσης με το όνομα «Συμμορία του Βράτσαρ».
Στη σχετική τοποθέτηση της σερβικής Ομοσπονδίας (KSS) αναφέρεται: «Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της Σερβίας έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διαιτητή Ούρος Νίκολιτς επ' αόριστον λόγω εύλογης υποψίας ότι διέπραξε παράβαση, για την οποία μπορεί να επιβληθεί ισόβια ποινή αποκλεισμού διαιτητή μπάσκετ. Η απόφαση θα υποβληθεί στην Δικαστική Επιτροπή για περαιτέρω πειθαρχικές διαδικασίες, βάσει του Πειθαρχικού Κανονισμού της KSS».
Στη σχετική ανακοίνωσή της, η EuroLeague τονίζει: «Ο διαιτητής Ούρος Νίκολιτς θα παραμείνει σε αναστολή/διαθεσιμότητα επ' αόριστον και μέχρι να ολοκληρωθεί τόσο η έρευνα των τοπικών αρχών όσο και η εσωτερική αξιολόγηση της Euroleague Basketball».
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 23/10/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Renewable & Storage Froum με χορηγό την "MORE" - ΑΠΕ και αποθήκευση ενέργειας
- ΔΙΕΘΝΗ Στον Πάπα ο βασιλιάς Κάρολος- Επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία
- ΔΙΕΘΝΗ Ουκρανία: Χτυπήθηκε νηπιαγωγείο στο Χάρκοβο- Αμερικανικές κυρώσεις στη Ρωσία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στρατιωτική παρέλαση: Εντυπωσιακή πρόβα
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη- "Στοίχημα" η εφαρμογή του νόμου
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καταγγέλλουν αστυνομική καταστολή- "Χημικά ακόμη και σε μαθητές Δημοτικού"