- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Τένις: Άνετο ξεκίνημα για Αλκαράθ- Αποκλείστηκε ο Κύργιος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με άνετη νίκη ξεκίνησε ο Κάρλος Αλκαράθ την προσπάθειά του στο Australian Open. Ο Ισπανός τενίστας, που αναζητά στη Μελβούρνη τον μοναδικό τίτλο γκραν σλαμ που δεν έχει κατακτήσει ως τώρα, επικράτησε του Αλεξάντερ Σεβτσένκο από το Καζακστάν (Νο 77 στην παγκόσμια κατάταξη) 6-1, 7-5, 6-1 και πέρασε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα (Νο 65).
Ο 21χρονος Αλκαράθ, που βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει καταφέρει να φτάσει πέρα από τα προημιτελικά, στις τρεις συμμτοχές του στο τουρνουά της Αυστραλίας.
Ο Νικ Κύργιος, παρά τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βρετανού Τζέικομπ Φίρνλεϊ, στην πρώτη εμφάνισή του σε τουρνουά γκραν σλαμ μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια.
Ο Ελληνο-Αυστραλός τενίστας, που έχει ταλαιπωρηθεί από διαδοχικούς τραυματισμούς στο γόνατο και στον καρπό, ηττήθηκε με 7-6, 6-3, 7-6 από το Νο 92 του κόσμου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 25/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 26/03/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξαγορά ιταλικού ομίλου Gadi από τον όμιλο Antenna
- ΔΙΕΘΝΗ Άγριος καυγάς ηθοποιού με γείτονά του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ιστορικά κειμήλια από την εποχή της επανάστασης στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραμένουν στην Κύπρο οι Ελληνικές δυνάμεις
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα μηνύματα των πολιτικών για την 25η Μαρτίου