Ορκίστηκαν τα νέα ΄΄γεράκια΄΄ του Αιγαίου

Ξεχωριστή μέρα η χθεσινή για την Πολεμική Αεροπορία . Τα νέα ΄΄γεράκια΄΄ του Αιγαίου ορκίστηκαν σε μια χρονική στιγμή που η Ελλάδα συνεχίζει να αναβαθμίζει την Πολεμική της Αεροπορία. Έτσι 143 νέοι Ίκαροι από την Ελλάδα και ακόμα 9 από την Κύπρο, είναι πλέον έτοιμοι να υπηρετήσουν στο πεδίο πλέον τα Ελληνικά φτερά.
Συνολικά ορκίστηκαν 162 Ίκαροι από τους οποίους 143 από την Ελλάδα, 9 από την Κύπρο, 5 από την Ιορδανία, 1 από το Μαυροβούνιο, 1 από τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, 1 από τη Μοζαμβίκη και 2 από τη Σενεγάλη.
Η ορκωμοσία των νέων Ικάρων,πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη και ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Δημήτριου Χούπη.
Ακολουθήστε το Alpha News στο TikTok για καθημερινή ενημέρωση
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





