Γιατί είμαστε ό,τι φάγαμε μικροί
 
 
Τα γεμιστά της μαμάς… Τα ταπεράκια της μαμάς… Το κέικ της μαμάς… Μα πάνω απ’ όλα, η ζεστασιά του σπιτικού φαγητού. Όχι ως έδεσμα, αλλά ως υπαρξιακή ανάγκη που έρχεται και πασπαλίζει καθοριστικά τις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας.
 
 
 
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μιας διαφορετικής μαγειρικής εκπομπής του Alpha, με παρουσιάστρια την Ναταλία Δραγούμη. Διαφορετικής, διότι το «Μ.Α.Μ» δεν είναι απλά το… μαμ της επιβίωσης ή του lifestyle. Είναι αληθινή «Μυρωδιά Από Μαμά».

Με δραματοποιημένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα –επαγγελματική και ιδιωτική– του 
φιλοξενούμενου, με χαλαρές στιγμές της Ναταλίας και του καλεσμένου από τα ψώνια, την προετοιμασία, την παρασκευή και τελικά την απόλαυση του γεύματος-ανάμνηση, και με συνεχή flashback στην παιδική ηλικία του διάσημου συνδαιτυμόνα, το «Μ.Α.Μ» δεν είναι απλά ακόμη μια χρηστική εκπομπή μαγειρικής. Είναι μια επιστροφή στις μνήμες ζωής, σερβιρισμένες σε ένα πιάτο φαγητού.
 
«Μ.Α.Μ», λοιπόν, σε κείμενα-σύλληψη Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Γιάννη Μικρού. «Μ.Α.Μ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τους καλεσμένους της. «Μ.Α.Μ» των αναμνήσεων και της σπιτικής ζεστασιάς. «Μ.Α.Μ», γιατί η  Μυρωδιά Από Μαμά στέκει πέρα και πάνω από όλα τα γκουρμέ πιάτα του κόσμου. 
 
«Μ.Α.Μ»: Γιατί είμαστε ό,τι φάγαμε μικροί.