Δείτε το Disney Junior και στο alphatv.gr/live
 
Ποιος θες να σε ξυπνάει το πρωί για το σχολείο; Το ξυπνητήρι ή ο Μίκυ;
 
Ο Alpha εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς κινουμένων σχεδίων Disney Junior και ετοίμασε για τους μικρούς του φίλους ένα ξεχωριστό ταξίδι με οδηγό τη φαντασία.
 
Τα πιο διασκεδαστικά πρωινά έρχονται στον Alpha, με οδηγό τη φαντασία!
Ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο του Disney Junior, ξεκινά για τους μικρούς μας φίλους.
 
Το Disney Junior φιλοξενεί αγαπημένες σειρές της Disney, όπως  «Η Λέσχη του Μίκυ», «Σοφία, η Πριγκίπισσα», «Η Μπουτίκ της Μίνι», «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ» κ.α.
Σε αυτή τη μαγική εμπειρία της Disney, μελωδικές και συγκινητικές ιστορίες εκτός από ψυχαγωγικό χαρακτήρα, έχουν ταυτόχρονα και εκπαιδευτικό μέσα από διάφορα θέματα εκμάθησης και ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων.
 
Οι σειρές Disney Junior προβάλλονται σε 110 χώρες, σε 15 διαφορετικές γλώσσες. Αποτελούν τη No1 προσχολική τηλεοπτική ζώνη σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Σουηδία, αλλά και μια αγαπημένη συνήθεια για εκατομμύρια μικρούς φίλους και τις οικογένειές τους.
 
  • Δευ-Παρ στις 07:00 & Σαβ-Κυρ στις 08:00 «Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι» οι περιπέτειες της Γκόλντι και του μικρού Τζακ:
Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι (Goldie and Baer)
Η Γκόλντι θα γνωρίσει τυχαία τον Τζακ, το μικρό αρκουδάκι μετά από ένα μικρό… ατύχημα, όπου κατά λάθος έσπασε την καρέκλα του. Αυτό το περιστατικό, όμως, θα τους οδηγήσει σε μια υπέροχη φιλία. Μαζί θα ξεκινήσουν τις περιπλανήσεις τους στο Παραμυθένιο Δάσος, όπου εκεί θα συναντήσουν πολλούς ήρωες από τον κόσμο των παραμυθιών: την Κοκκινοσκουφίτσα, Τα Τρία Γουρουνάκια, τον Τζακ Χόρνερ και πολλούς άλλους…
 
  • Δευ-Παρ στις 07:30 & Σαβ-Κυρ στις 08:30 «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ», συναρπαστικές διαδραστικές περιπέτειες σε ένα κυνήγι θησαυρού και γνώσης με υπεύθυνο στο τιμόνι τον Κάπταιν Τζέικ:
Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ (Jake and the Neverland Pirates IV)
Άλλος ένας υπέροχος κύκλος διαδραστικής περιπέτειας. Το κυνήγι του θησαυρού και της γνώσης με υπεύθυνο στο τιμόνι τον Κάπταιν Τζέικ συνεχίζεται. Οι σύντροφοί του πάνω στη γαλέρα, Ίζι και Κιούμπι, παραμένουν δίπλα του για να βρίσκουν πάντα τον τρόπο να ξεγελούν όλοι μαζί τον φοβερό Κάπτεν Κουκ. Όμως, το μακρύ ταξίδι, παραμένει πάντα γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και ευκαιρίες να γνωρίσουν καλύτερα τους άγνωστους κόσμους που συναντούν στην πορεία τους…