Ο καιρός το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Περιγραφή δελτίου

Με παροδικές βροχές σε διάφορες περιοχές της χώρας, αλλά και διαστήματα με βελτιωμένο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση τη Δευτέρα.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ και η θερμοκρασία από 1 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση και το θερμόμετρο από 5 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς.

Στην Πάτρα, βροχές ή καταιγίδες.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και στα δυτικά καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 3 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βαθμιαία τοπικές βροχές, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές το βράδυ, άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες βροχές και ο υδράργυρος από 4 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.