Ο καιρός το Σάββατο 20/09/2025

Περιγραφή δελτίου

Ξεπέρασαν τα 90 km/h και σήμερα, οι ριπές των ανέμων μέσα στο Αιγαίο.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού με βοριάδες και αρκετό ήλιο θα κυλίσει το Σ/Κ.

 Πιο αναλυτικά αύριο Σάββατο στη βόρεια Ελλάδα  αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία  στους 29 βαθμούς  και βόρειοι  άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ .

Επίσης ηλιοφάνεια  προβλέπεται και  στο Θεσσαλικό κάμπο.

Παράλληλα αίθριο καιρό  περιμένουμε  στη Στερεά,στην Πελοπόννησο, στο Ιόνιο και την Εύβοια. Ο υδράργυρος έως 31 βαθμούς και βόρειοι  άνεμοι  μέχρι 8  μποφόρ.

Ομοίως  αίθριος ουρανός αναμένεται στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Οι βόρειοι άνεμοι θα αγγίξουν τα 8 μποφόρ και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Αντίθετα στο Ρέθυμνο, στο  Ηράκλειο, στα Χανιά  και στα νότια της Κρήτης προβλέπεται λίγη συννεφιά  . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Βοριάδες  μέχρι 8 μποφόρ  και η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 26 βαθμούς.

Ομοίως και   στη Θεσσαλονίκη θα βρέξει λίγο το μεσημέρι. Μέτριοι οι άνεμοι στο  Θερμαϊκό ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Την Κυριακή   προβλέπονται γενικά αίθριες καιρικές συνθήκες σε όλη την επικράτεια .

Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Ακολουθήστε τον alphatv.gr  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)

Παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι θα αγγίξουν  τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Τέλος για τη  συνέχεια πέφτουν οι άνεμοι και θα ανεβει  η θερμοκρασία.