ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Ορατότης Μηδέν
14:50
Για αύριο Τρίτη,
Στη βόρεια Ελλάδα περιμένουμε βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά .Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς, και βοριάδες έως 5 μποφόρ στα βόρεια πελάγη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Βαρδάρης στο Θερμαϊκό μέχρι 4 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.
Στη Λάρισα ,στην Καρδίτσα και στην Θεσσαλική πεδιάδα προβλέπεται άστατος καιρός .
Άστατος θα είναι ο καιρός και στην Αττική. Ασθενείς οι άνεμοι στο Σαρωνικό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.
Στα δυτικά, στην Πελοπόννησο και στο ανατολικό Αιγαίο βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος έως 22 βαθμούς και νοτιάδες μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Λίγες βροχές προβλέπονται στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ και το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 21 βαθμούς.
Πηγαίνοντας στην Κρήτη, στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στα νότια του νησιού περιμένουμε τοπικές βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς.
Την Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα και τους 19 βαθμούς στην κεντρική.
Tην Πέμπτη αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια, ενίσχυση των βοριάδων και πτώση της θερμοκρασίας.
Τέλος τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν, ότι :
Την Παρασκευή και Σάββατο ο καιρός θα είναι άστατος με λίγες βροχές, και η θερμοκρασία θα πέσει και άλλο. Ενώ:
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια και θα ανέβει και η θερμοκρασία.