Ο καιρός την Τρίτη 17/3/2020

Περιγραφή δελτίου

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι σαφώς βελτιωμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει. Οι βοριάδες στο νότιο Αιγαίο θα επιμείνουν θυελλώδεις, μες την ημέρα όμως θα εξασθενήσουν. Κάλος σε γενικές γραμμές θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη. 

 Πιο αναλυτικά, την Τρίτη: 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 16 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλονίκη, αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 2 έως 14 βαθμούς. 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια από 0 έως 17 βαθμούς.

 Στην Πάτρα,  γενικά ηλιοφάνεια.

 Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από 0 έως 16 βαθμούς. 

Στα Κύθηρα, λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς. 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 7 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 7 έως 14 βαθμούς. 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά ηλιοφάνεια. άνεμοι βόρειοι 8 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία  από 6 έως 16 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 15 βαθμούς. 

Στην Αττική, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.