ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Ορατότης Μηδέν
14:50
Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Περισσότερες και πιο ισχυρές θα είναι οι βροχές από το απόγευμα της Τρίτης κυρίως στη νότια νησιωτική χώρα με γρήγορη εξασθένηση την Τετάρτη. Πάντως έως και το τέλος της εβδομάδας ο άστατος καιρός θα επιμένει κατά διαστήματα με πιο χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και νωρίς το πρωί στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από -2 έως 13 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 6 έως 13 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με μεμονωμένες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από -4 έως 15 βαθμούς.
Στην Πάτρα παροδικές βροχές.
Στην Πελοπόννησο, λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά . Ο υδράργυρος από -2 έως 16 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, πιθανές ασθενείς βροχές και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές βροχές από το απόγευμα, που βαθμιαία θα ενταθούν. Οι άνεμοι δυτικοί έως 8 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές κατά διαστήματα ισχυρές. Άνεμοι δυτικοί έως 8 μποφόρ στα νότια με εξασθένηση και η θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με μεμονωμένες βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα πιο ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 17 βαθμούς.
Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι δυτικοί έως 7 μποφόρ με εξασθένηση, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.