ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Happy Day στον Alpha
07:45
Ξεπέρασε τους 15 βαθμούς σήμερα το πρωί η θερμοκρασία σε αρκετές νησιωτικές περιοχές .
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού έρχονται αρκετές βροχές ,νοτιάδες και σκόνη!
Αναλυτικότερα αύριο Τετάρτη στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται τοπικές βροχές από το πρωί και καταιγίδες στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς και νοτιάδες μέχρι 6 μποφόρ.
Ακόμη λίγες βροχές προβλέπονται και στο θεσσαλικό κάμπο.
Επίσης από το πρωί περιμένουμε καταιγίδες στα δυτικά , και λίγες βροχές στο ανατολικό Αιγαίο. Ο υδράργυρος στους 18 βαθμούς και νότιοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στα πελάγη.
Παράλληλα από τις πρωινές ώρες αναμένονται λίγες βροχές στα Δωδεκάνησα και συννεφιές στις Κυκλάδες . Οι νότιοι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 18 βαθμούς.
Πηγαίνοντας στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλα και στα νότια θα συναντήσουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένεται συννεφιά. Νοτιάδες μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.
Συννεφιά προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη .Ασθενείς οι άνεμοι στο Θερμαϊκό, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.
Την Πέμπτη περιμένουμε βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στους 15 με 16 βαθμούς το μεσημέρι στα ηπειρωτικά.
Παράλληλα οι άνεμοι θα φτάσουν στα 7 μποφόρ στα πελάγη.
Για τις επόμενες ημέρες αναμένεται αρκετή συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας !