ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Για αύριο Τετάρτη,
Στην Ήπειρο, και στα βορειοανατολικά περιμένουμε βροχές και καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς, ενώ θα πνέουν και νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται συννεφιά και πρωινές ομίχλες. Μέτριοι οι άνεμοι στοn Θερμαϊκό, ενώ το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς.
Στην Αττική προβλέπονται βροχές και καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί, θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 17 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο και στα δυτικά βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση το μεσημέρι. Ο υδράργυρος έως 17 βαθμούς και δυτικοί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο Ιόνιο.
Στο Κεντρικό και νότιο Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση και το θερμόμετρο έως 20 βαθμούς.
Την Πέμπτη περιμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες μόνο στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και σταδιακή βελτίωση. Οι βοριάδες στο Αιγαίο δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 17 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα και τους 19 βαθμούς στην κεντρική.
Tην Παρασκευή τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι: ο σχεδόν αίθριος ουρανός, οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο και η πτώση της θερμοκρασίας στη βόρεια Ελλάδα.
Τέλος τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν ότι :
Το Σάββατο και την Κυριακή, θα βρέξει στα δυτικά, η θερμοκρασία θα πέσει και οι άνεμοι θα ενισχυθούν. Ενώ:
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα εκδηλωθούν λίγες βροχές και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει καμία αξιόλογη μεταβολή.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις