ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Σόι σου (Ε)
13:00
Προβλέπονται λίγες νεφώσεις με ασθενείς και τοπικές βροχές στα ανατολικά και την Κρήτη και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά . H θερμοκρασία θα φθάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια, τους 13 με 14 βαθμούς, στα βόρεια τους 7 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου ενώ παγετός θα εκδηλωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βορειοδυτικές έως βορειοανατολικές διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο .Την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί ενώ θα ανέβει και η θερμοκρασία.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από -4 έως 7 βαθμούς και κατά τόπους παγετός τη νύχτα και το πρωί.
Στη Θεσσαλονίκη λιακάδα. Το θερμόμετρο από 0 έως 9 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και παγετός το πρωί και τη νύχτα. Η θερμοκρασία από -3 έως 12 βαθμούς.
Στην Πάτρα αραιή συννεφιά.
Στην Πελοπόννησο, αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από -1 έως 14 βαθμούς και κατά τόπους παγετός τη νύχτα και το πρωί.
Στα Κύθηρα λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως13 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με πιθανότητα για σποραδικές βροχές .Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 14 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 3 έως 12 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 0 έως 11 βαθμούς και κατά τόπους παγετός τη νύχτα και το πρωί .
Στην Αττική, λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί θα φτάσουν τα 5 μποφόρ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 12 βαθμούς.