ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Happy Day στον Alpha
07:45
Από την Τετάρτη και μετά στη χώρα μας θα επικρατήσουν νοτιάδες με αποτέλεσμα την σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας και τη βαθμιαία υποχώρηση του παγετού. Παράλληλα, θα επιστρέψουν και οι βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο με παροδικές χιονοπτώσεις μόνο στα βορειοδυτικά ορεινά.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία από -9 έως 10 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αρκετή ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από -1 έως 8 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές το βράδυ στα βορειοδυτικά και ασθενείς χιονοπτώσεις εκεί στα ορεινά. Η θερμοκρασία από -2 έως 13 βαθμούς.
Στην Πάτρα, λίγες παροδικές νεφώσεις.
Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις μόνο στα δυτικά. Ο υδράργυρος από -2 έως 13 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι δυτικοί έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 3 έως 12 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 4 έως 11 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από -2 έως 12 βαθμούς.
Στην Αττική, ηλιοφάνεια. Άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.