Ο καιρός την Πέμπτη 4/12/2025

Περιγραφή δελτίου

Έπεσε κάτω από το μηδέν σήμερα το πρωί ο υδράργυρος  σε ορεινές  περιοχές της χώρας.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού, η κακοκαιρία ADEL φέρνει ακόμα πιο ισχυρές βροχές και  καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά για αύριο Πέμπτη στη βόρεια Ελλάδα  αναμένονται βροχές , καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία  στους 17  βαθμούς  και νοτιάδες μέχρι 8 μποφόρ.

Επίσης αρκετές  βροχές   προβλέπονται και  στην πεδιάδα της Θεσσαλίας.

Παράλληλα ισχυρές καταιγίδες   περιμένουμε στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και σταδιακά στο ανατολικό Αιγαίο. Ο υδράργυρος έως 18 βαθμούς και νότιοι  άνεμοι  μέχρι 8 μποφόρ.

Ομοίως  βροχές και σταδιακά ισχυρές καταιγίδες αναμένονται στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Οι νότιοι άνεμοι θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 18  βαθμούς.

Στο  Ρέθυμνο, στα Χανιά και στο  Ηράκλειο προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στα νότια της Κρήτης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική  περιμένουμε συννεφιά με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Νοτιάδες μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 10 έως 17  βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες .Νότιοι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ  στο   Θερμαϊκό ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.

Την Παρασκευή  προβλέπονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες κυρίως  στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 με 17  βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Παράλληλα οι νότιοι άνεμοι θα αγγίξουν  τα 8  μποφόρ στο  Αιγαίο.

Τέλος για τη  συνέχεια περιορίζονται  οι βροχές και ανεβαίνει η θερμοκρασία.