Ο καιρός την Πέμπτη 22/8/2024

Περιγραφή δελτίου

Ξεπέρασε τους  30 βαθμούς  σήμερα νωρίς το πρωί  το θερμόμετρο στο Καστελόριζο και στην Ικαρία.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού  περιορίζεται η αστάθεια στην κεντρική και ανατολική Μεσόγειο και ανεβαίνει η θερμοκρασία.  .

Πιο αναλυτικά αύριο Πέμπτη στη βόρεια Ελλάδα μετά το μεσημέρι  περιμένουμε λίγες  βροχές . Η θερμοκρασία  στους 34  βαθμούς  και βοριάδες μέχρι 5   μποφόρ. 

Επιπλέον συννεφιά  προβλέπεται στο θεσσαλικό κάμπο. 

Ακόμη στη Στερεά, και  στην Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές βροχές .Ο υδράργυρος στους 34  βαθμούς και βοριάδες   μέχρι 6  μποφόρ στο Αιγαίο. 

Αντίθετα ηλιοφάνεια  περιμένουμε και στις  Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα . Οι βόρειοι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 32 βαθμούς. 

Ομοίως στο Ρέθυμνο ,στο Ηράκλειο στη Σητεία θα επικρατήσει ηλιοφάνεια ενώ στα νότια μπορεί να βρέξει . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32  βαθμούς. 

 Στην Αττική η πιθανότητα να βρέξει είναι μικρή  .Νότιοι άνεμοι    μέχρι 4 μποφόρ   και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς. 

 Από την άλλη πλευρά τοπικές βροχές  περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη  . Βαρδάρης μέχρι 5 μποφόρ στο  Θερμαϊκό   και  το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 21  έως 33  βαθμούς.

Την Παρασκευή  προβλέπεται περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά και αίθριες καιρικές συνθήκες στα νησιά.

Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 36  βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 32 στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι  θα αγγίξουν τα 7  μποφόρ στο Αιγαίο.

Τέλος για τη  συνέχεια  περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια ενώ θα  ανέβει και άλλο  η θερμοκρασία. 

Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)