ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Τρεις βαθμούς κάτω από το μηδέν έδειξαν το πρωί τα θερμόμετρα στη Βλάστη.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού σταδιακά βελτιώνεται ο καιρός στα βαλκάνια.
Πιο αναλυτικά αύριο Πέμπτη στη βόρεια Ελλάδα περιμένουμε μόνο λίγες βροχές στη Θράκη. Η θερμοκρασία στους 18 βαθμούς και βοριάδες μέχρι 5 μποφόρ στο Ιόνιο
Επιπλέον ηλιοφάνεια προβλέπεται στο θεσσαλικό κάμπο.
Επίσης αίθριος καιρός αναμένεται στα δυτικά και στην Εύβοια. Ο υδράργυρος στους 18 βαθμούς και βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ στο Ιόνιο.
Παράλληλα αραιή συννεφιά περιμένουμε σε Κυκλάδες και λιακάδα στα Δωδεκάνησα . Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 17 βαθμούς.
Κατεβαίνοντας προς την Κρήτη, στο Ρέθυμνο, στο Ηράκλειο, στον Άγιο Νικόλα και στα νότια προβλέπεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Νοτιάδες μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς .
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Ασθενείς οι άνεμοι και το θερμόμετρο θα κυμανθεί από7 έως 18 βαθμούς.
Την Παρασκευή προβλέπονται τοπικές μπόρες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά .
Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς στην κεντρική Ελλάδα.
Οι βοριάδες στα Αιγαίο θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ.