ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Akis' Food Tour (Ε)
13:00
Προβλέπεται αίθριος ουρανός και μόνο στην Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις.Από το βράδυ θα αρχίσει να βρεχει στα δυτικά.H θερμοκρασία θα φθάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια, τους 19 με 20 βαθμούς ,στα βόρεια τους 16 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένιση.Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή :
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 1 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αίθριος ουρανός.Το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια και από το βράδυ βροχές.Η θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς.
Στην Πάτρα αίθριος καιρός.
Στην Πελοπόννησο ηλιοφάνεια.Ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.
Στα Κύθηρα ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λίγες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 5 έως 19 βαθμούς..
Στην Αττική περιμένουμε καθαρό ουρανό .Οι άνεμοι βόρειοι θα φτάσουν τα 4 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 εώς 18 βαθμούς.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις