Ο καιρός τη Μ. Τρίτη 15/4/2025

Περιγραφή δελτίου

Ξεπέρασε τους 19 βαθμούς σήμερα το πρωί η θερμοκρασία σε  αρκετές  περιοχές

Σχετικά με την εξέλιξη του καιρού με αστάθεια και άνοδο της θερμοκρασίας ξεκινά η μεγάλη εβδομάδα.

Αναλυτικότερα για αύριο Μ.Τρίτη στη βόρεια Ελλάδα   περιμένουμε τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία  στους 16 βαθμούς  και νότιοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ .

Επιπλέον λίγες βροχές   προβλέπονται το μεσημέρι και στο θεσσαλικό κάμπο .

Παράλληλα βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται από το πρωί, στα δυτικά στη  Στερεά, την Εύβοια, και την Πελοπόννησο. Ο υδράργυρος έως 21 βαθμούς και νότιοι άνεμοι  μέχρι 7  μποφόρ. 

Αντίθετα  νεφώσεις περιμένουμε στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 4 μποφόρ .Το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 21  βαθμούς. 

Ομοίως στα Χανιά ,στο Ηράκλειο , στο Ρέθυμνο και στα νότια θα συναντήσουμε λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9  έως 21 βαθμούς. 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες βροχές το μεσημέρι . Ασθενείς  οι  άνεμοι  και η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 10 έως 18  βαθμούς. 

Και στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μεσημεριανές βροχές  . Σχεδόν  άπνοια  στο  Θερμαϊκό  ενώ το θερμόμετρο θα φτάσει το μεσημέρι στους 15 βαθμούς. 

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες βροχές στη  βόρεια Ελλάδα και μεταφορά Αφρικανικής σκόνης.

Η μέγιστη θερμοκρασία  θα φτάσει τους 256 με 26 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Παράλληλα οι νοτιάδες θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Τέλος για τη συνέχεια περιορίζονται οι βροχές και διατηρείται η σκόνη και οι  σχετικά  υψηλές θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)