ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Σόι σου (Ε)
20:00
Προβλέπονται νεφώσεις και τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Ιόνιο ,τα ηπειρωτικά και το βορειοαανατολικό Αιγαίο .Τα φαινομενα στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατα τόπους έντονα.Επιπλέον αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια τους 23 με 24 βαθμούς ,στα βόρεια τους 18 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ στα πελάγη .Την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη
Στη Θράκη και στη Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση.Η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε βροχές και βελτιώση το βράδυ. Το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και σκόνη στην ατμόσφαιρα .Η θερμοκρασία από 5 έως 22 βαθμούς .
Στην Πάτρα λίγες βροχές.
Στην Πελοπόννησο περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα.Ο υδράργυρος από 7 έως 24..
Στα Κύθηρα νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα .Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 24 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε τοπικές νεφώσεις και αφρικανική σκόνη. Άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές . Ο υδράργυρος από 7 έως 23 βαθμούς.
Στην Αττική νεφώσεις με τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα .Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί θα φτάσουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 εώς 23 βαθμούς.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις