ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Πρωταγωνιστές
23:30
Περισσότερη συννεφιά και κρύο εκδηλώθηκε σήμερα στη χώρα μας.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού με σχετικά καλές συνθήκες οδεύουμε προς το Πάσχα!
Πιο αναλυτικά αύριο Μ. Παρασκευή στη βόρεια Ελλάδα περιμένουμε λίγες βροχές . Η θερμοκρασία στους 19 βαθμούς και βόρειοι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ .
Ακόμη λίγη συννεφιά προβλέπεται στην πεδιάδα της Θεσσαλίας
Παράλληλα μετά το μεσημέρι θα βρέξει λίγο στην Στερεά , την Πελοπόννησο και το ανατολικό Αιγαίο. Ο υδράργυρος έως 20 βαθμούς και βόρειοι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ.
Αντιθετα ηλιοφάνεια περιμένουμε στις Κυκλάδες και λίγη συννεφιά στα Δωδεκάνησα . Οι βόρειοι άνεμοι θα αγγίξουν τα 5 μποφόρ και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς.
Συγχρόνως στο Ρέθυμνο στο Ηράκλειο, στα Χανιά και στα νότια η πιθανότητα να βρέξει είναι πολύ μικρή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς.
Στην Αττική μετά το μεσημέρι αναμένονται λίγες ψιχάλες. Βοριάδες μέχρι 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται μονο λίγη συννεφιά. Βοριάδες μέχρι 5 μποφόρ στο Θερμαϊκό ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.
Το Μ. Σάββατο η ασταθεια θα ειναι περιορισμενη στα ανατολικά και βόρεια.
Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 20 με 21 βαθμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Παράλληλα οι βοριάδες στα ανατολικά πελάγη θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Τέλος το φετινό Πάσχα θα γιορταστεί με πολύ καλές καιρικές συνθηκες και στη στεριά και στη θάλασσα.