- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κοροναϊός: Στους 67 οι νεκροί στην Ελλάδα
ΥΓΕΙΑ
Έτσι, ο συνολικός απολογισμός των θυμάτων στη χώρα μας ανέρχεται σε 67.
Δέκα νεκροί την Παρασκευή
Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κοροναϊό μέσα σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες, ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών θανάτων σε 63.
Θυμίζουμε πως ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε την Παρασκευή πως υπάρχουν στη χώρα μας 1.613 κρούσματα κοροναϊού.
Στα συνολικά κρούσματα περιλαμβάνονται και 119 κρούσματα που έχουν καταγραφεί στο πλοίο που βρίσκεται σε καραντίνα στον Πειραιά.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, συνολικά 92 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ασθενείς είναι άνδρες και έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Επιπλέον 11 άτομα αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Παράλληλα, έχουν διενεργηθεί 22.437 εργαστηριακά τεστ.
Όσον αφορά στους θανούντες, μέση ηλικία τους είναι τα 71 έτη και το 95% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικιωμένος.
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Mεσημεριανό Δελτίο 24/01/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Κινηματογραφικές ληστείες
- ΔΙΕΘΝΗ Το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο- Αποχκαιρετούν τον διάσημο σχεδιαστή μόδας
- ΔΙΕΘΝΗ Συνάντηση Μελόνι- Μερτς: Κοινή γραμμή απέναντι στον Τραμπ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέες προκλητικές τουρκικές NAVTEX - Ζητούν αποστρατικοποίηση 23 νησιών
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιμέλεια τέκνων: Η ρύθμιση που αξιοποίησε η Όλγα Κεφαλογιάννη και η απάντηση της κυβέρνησης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μ. Καρυστιανού για το νέο κόμμα: "Γίνεται ντόρος γιατί υπάρχει φόβος"