- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θ. Πλεύρης: Ο Αλ. Τσίπρας θα διαψευστεί για μια ακόμη φορά στις προβλέψεις του για την πανδημία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την πεποίθηση ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα διαψευστεί για μια ακόμη φορά, όσον αφορά στις προβλέψεις του για την πανδημία, εκφράζει σε δήλωση - απάντησή του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.
«Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας σε όλη την Ευρώπη ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται και πάλι ανεύθυνα και χρησιμοποιεί την πανδημία ως ευκαιρία να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. "Προβλέπει" ως Κασσάνδρα την κατάρρευση του ΕΣΥ και εύχεται ένα νέο lockdown δίχως να κάνει καμία ουσιαστική πρόταση», αναφέρει ο κ. Πλεύρης και προσθέτει: «Για μια ακόμη φορά θα διαψευστεί. Το ΕΣΥ, όπως άντεξε, θα αντέξει και η οικονομία θα μείνει ανοιχτή».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ - Στη δικαιοσύνη και στην Αρχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος οι καταθέσεις Σεμερτίδου, Στρατάκη, Μαγειρία που κέρδισαν σε τυχερά παίγνια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν μπορεί να καταλαμβάνονται τελωνεία και λιμάνια- Καμία διάθεση βίας από την ΕΛ.ΑΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 2/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ALPHA: Η σταθερή δύναμη της τηλεθέασης- Πρώτος τον Νοέμβριο, πρώτος στη χρονιά, πρώτο τη σεζόν
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Μόνικα Μπελούτσι στο θέατρο "ΠΑΛΛΑΣ"- Συζήτηση για τη Μαρία Κάλλας
- ΔΙΕΘΝΗ Κινηματογραφικά βραβεία Gotham- Διάσημοι στο κόκκινο χαλί
- ΔΙΕΘΝΗ Σόου στη Φινλανδία- "Χέβι Μέταλ" ο πρέσβης της Ταιβάν
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παρουσίαση του βιβλίου των Στ. Θεοδωράκη- Α. Βουρβούλια- "14 σκιές και αλήθειες της Ελλάδας"
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αλ. Τσίπρας- Βαρόμετρο η παρουσίαση της "Ιθάκης"